fredag 28. august 2015

Convert utm to lat long excel

Når jordfeilbryteren har løst ut er det stor sannsynlighet for at jordfeilen er i din. Eksempler på hvor jordfeil kan oppstå er i varmtvannsbereder, vaskemaskin, . Denne delen viser hvordan du sjekker jordfeilbryteren. Kontroller at hovedsikringer eller jordfeilbryter ( se nedenfor) er intakte. Har du automatsikringer skal bryteren vende opp eller proppen være trykket inn.


Signalkontakt: OFsp-hjelpekontakt monteres på venstre side av ID B jordfeilbryter. Hvilken funksjon en jordfeilbryter har i et elektrisk anlegg. Vi tar strømmen som en selvfølge, men det er viktig å ta innover seg hvor nødvendig.


Når sikringene på kursen med feil på settes inn, vil jordfeilbryteren slå ut. Vanlig jordfeilbryter som gir beskyttelse mot vekselstrøms - jordfeil. Det gjør det vanskelig å vite hvor stor jordfeil som skal til.


Tiltak: - Trekk ut alle. Hvis det er en kurs- jordfeilbryter. Altibox TV - Se hva du vil, når du vil og hvor du vil! Beregnet for desentralisert jordfeil-overvåkning hvor det er et krav eller ønske.


MTF-2001H er en jordfeilbryter for montering i standard veggboks eller direkte . Belastningstabell med oversikt over hvor mange lysarmaturer som kan benyttes på en sikringskurs. Jordfeilbryteren må være støtstrømsikker og tidsforsinket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg