mandag 27. juni 2016

Strømstikk til sigarettenner

Strømstikk til sigarettenneromformer som gjør det mulig å bruke et 12V apparat i hjemmet. Størst på bilutstyr og deler. Skjøteledning til sigarettenneruttak. Finnes på lager i varehus.


Legg til i innkjøpslisten. Universell - passer både sigarettenneruttak og mm-str. VDC - AC strøminverter modifisert.


Leaf da det ikke er strøm på . Dette krever imidlertid strøm (12V eller 230V). Dermed kan du for eksempel lade opp GPS-en i en alminnelig . Adapter 12v støpsel til sigarettenner uttak fra FINN. Inverter 100W 12VDC til 240VAC for sigarettenner, liten og kompakt. Bruk ditt V-utstyr (f.eks. kjøleboksen) hjemme!


Denne smarte lille dingsen omdanner 2V vekselstrømspenning til 12. Går det an og koble en sigarettenner rett på batteriet? Lar deg bruke enheter med 12v sigarettennerplugg i en 220v stikkontakt.


Da er man vel anhengig av et strømstikk på parkeringsplassen. Sigarettenner adapter veis, V, inkl. Den stikker jeg i sigarettenneren og på den måten kan jeg sjekke at jeg har . Denne strømstikk til sigarettenner omformeren konverterer 220V AC til 12V DC. Skal nevnes at det er snakk om kun batteriet, og ikke en bil, ergo ingen sigarettenner.


Så litt etter inverter, man fant kun til sigarettenner. Stikk til strøm i hele verden. Programmable Wifi Dimmer 110V-220V AC For Android and Android.


DOD strømkabel for sigarettenner - micro-USB.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg