mandag 10. juli 2017

Gjerdesag tilbehør

Her finner du en oversikt over tilbehør til de forskjellige modellene. Er du forhandler eller serviceverksted kan du bestille reservedeler på disse sidene. Du må være logget inn for å handle.


Har du ikke mottatt brukernavn og . Egner seg utmerket til innrednings- og renoveringsarbeider. Gjerdesagen 8regulerbart rullebord.

Liten og lett, men effektiv og nøyaktig forutsatt at den er riktig justert. Faste stopp er lagt inn i . Styreskinne og rulleanlegg er inkl. Passende for husbygging og renovering og . Velkommen til Jegard Handel AS for en god . Stabil og enkel gjerdesag med rulleanlegg og brems i motor.


Fast bord ut sag, aluminimum annhold ferdig montert og utkjørt til. Stavanger og Omegn ferdig justert og .

Bosch elektroverktøy for håndverk og industri. Finn produkter eller tilbehør. Tilbehør til Maskiner. Brakettene monteres i flg. På grunn av teknisk vedlikehold vil monter.


Ta kontakt for pris på langtidsleie. Regulerbart rullebord for mod. Utvider sagens bruksområde og kapasitet betraktelig. Her viser vi hvordan du finner det, samt hvordan du får mest mulig ut av sagen med litt ekstra tilbehør.


STØRRELSE: Tallene på bladet forteller alt om . Presisjonsstøpt underdel. Spesialherdet utbyttbart blad med ekstra fine universaltenner. Bladspenningsskrue for enkelt bladbytte og eksak. Bruksområder: På byggeplassen til saging med gjerdesag. Byggmakker har et bredt utvalg av forskjellige typer sag.


Gjæringssager, stikksager, bordsager samt mange fler. Også et godt utvalg på tilbehør. Til alle Makita kapp-, gjær- kløyvsager.

Sagen av- og påmonteres uten bruk av verktøy. ANHOLD ALU 3M FAST RULLEBORD festes på venstre side av sagen. Gir god stabilitet ved kapping av . Se det store online utvalget av Kapp- og gjæringssager hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. Kjøp Kapp- og gjæringssager her. MAXBO har ulike typer sager som stikksag, bajonettsag, sirkesag og motorsag.


Siden kapp- og gjæresagen i dag hører til basisutstyret hos de fleste gjør-det-selv -ere, så har vi satset på et bredt utvalg. De enklere modellene passer utmerket . ELEKTROVERKTØY - Versj. Hardmetall sagblad for stasjonære sager, inkl. Tiden går fort og vi nærmer oss snart ferie.


I den forbindelsen vil produksjonen. Hos Jernia har vi kun kvalitetsverktøy så du er sikker på å gjøre en bra jobb enten du trenger elektrisk bor, drill eller sag. Prinsippene for utvikling av verktøy og tilbehør er de samme som de alltid har vært - nemlig å kunne utføre mer arbeid på kortere ti med mindre anstrengelser. Tilgjengelig som tilbehør : ruller som gir enda enklere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg