torsdag 10. august 2017

Omformer 230v til 12v bilstereo

Hei,har planer om å montere en vanlig bilstereo på badet og lurte litt på forsyning av denne,må jo ligge opp mot 15volt maks sånn . Koble bilstereoen på strømnettet inne? Nettkabel fastmontert, åpen ende på 12V utgang. Omformer fra 220v til 12v 10.


Pure USB strømadapter for skjultmontering.

V til 5V USB strømadapter. For skjult strømtilkobling for f. Hvorfor kan man ikke bare bruke en 220v til 12v omformer ? Bilstereo med separate hifi-høyttalere. Anlegg med løs strømadapter 230v - 12v og så droppe strømadapteren.


Vet heller ikke hvor mye strømforbruk det blir med et vanlig mini-stereoanlegg via omformer. Nogen der ved hvor jeg kan finde en omformer der laver 230V om til 12V , saa jeg kan saette en autoradio op til at bruge paa mit lille hjemme . Grunnen til at man benytter kondensator i bilstereo , er fordi man ikke klarer å .

Adapter og omformere - Elutstyr - Bilutstyr - Bil - thansen. Lar deg bruke din SmartDAB FM hjemme. OMFORMER AMP 24- 12V , ELE SCA 20. Bli den første til å omtale produktet. Skriv din egen produktomtale.


Ser derfor ut som en 230V - 12V 5A holder for dette behovet. Elektrisk A litEr A Kj. Har du behov for å kunne lade eller bruke en bærbar data i bilen . Skulle gjerne hatt en omformer som jeg kunne putte i sigarett-tenneren og få 230V ut, slik at jeg kunne bruke laptopen i bilen. Massiv omformer for å levere nok stabil spenning til.


P men uansett:p bytt ut forsterkeren til en 12v i stede da:P . Gjør det enkelt å koble til . DAB så kan vi berolige deg. De finnes med og uten batteri og noen er også forberedt for 12V -anlegg . Cardic omformer 12V - 230V. Inngangsspenning: volt.


Dette er et udgået produkt!

Tänkte koppla in min bilstereo anläggning. Omvandlar 12V DC till 230V AC. Med denna kan 230V utrustning anslutas till bil- eller båtbatteri. Lurer på om det går ann å få tak i konverter fra 220v AC til 12V DC slik at.


Inverter 300w 12v - 230v. V og 12V , så du trenger en omformer som er ment for molex- 230V ,. Hvis du vil bruke vanlig strømuttak, tenk på å komplettere med en vanlig 230V usb-lader. V (utgang) Spesielt beregnet for bilstereoutstyr.


Hei, har planer om montere en vanlig bilstereo p badet og lurte litt p . König Växelriktare 12- 230V 150W mod. Jeg har en Sony bilradio som jeg gerne vil bruge indendørs i stedet pga. Imidlertid er en strømforsyning der kan klare 8A lidt . Lenovo ThinkPad 65W Ultraportabel AC-adapter 230V - Demovare. Nogen bud på en billig strømforsyning som kan klare opgaven fra de 230V AC der kommer ud af stikkontakten? Skal montere noe i båten som må ha 12V uten støy, og er redd for at oppstart.


Den skal fødes med 12V DC. Alle seriøse bilstereobutikker selger kondensatorer av den voksne. V reserveledning til kjøleboks med sigarettennerplugg. Med innebygget omformer 230- volt. Kan brukes som starthjelp, strømforsyning 230V med 200W inverter, lading av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg