onsdag 6. desember 2017

Lampe med dcl kontakt

Vi har ingen lamper fra før av, og må derfor kjøpe nye lamper til hele huset. Lampen som skal monteres har sukkerbit for tilkobling av tilførsel. Skal sukkerbiten byttes ut med WAGO . Takpunkt i bolig innlegg 24. For montering i takboks. Maksimal belastning: 6A.


Og du kan selv montere ledning, støpsel og bryter til en lampe. I henhold til denne normen, skal ikke nye lampepunkt avsluttes med en ”sukkerbit ” i en koblingsboks. Fast tilkobling av lamper , stikkontakt eller DCL. De nye ELKO lampeuttakene er i samsvar med nye norske og europeiske.


DCL i praksis innlegg 6. Ikke ifølge nye regler ifra DSB, men frykt ei. Husker ikke helt når den regelen trer i kraft da. Har da privatpersoner lov til å ta . Noe el-arbeid kan du utføre selv. Slik monterer du støpsel på lamper.


Som ufaglært, kan du montere ledninger til lamper , støpsler og brytere,. Kanal GEK kat utp RJkontakt uskjermet ASM C5. Festekrok er inkludert i lampeuttaket , maks belastning 15kg. Hvis det sitter veggbokser i taket skal man feste lampene i taket. Lamper skal være merket med CE-merket, maksimal effekt og riktig type.


Vis større bilde Vis større. Derfor må du nå kontakte elektriker for å koble lampen til den velkjente “ sukkerbiten” i. Utformingen av produktet gjør det enkelt å montere forskjellige lampetyper , da overflaten . Monteres rett i tak uten at boks er nødvendig. Rikelig med plass i boksen, enkelt og . På bad finnes det også nyere lamper med stikkontakt. Koble to lamper sammen Elektrisk DIY.


Alt som er kobla med stikkkontakt er vel lov og gjøre selv, men alt som skal kobles. Se våre taklamper og takbelysning til lave priser. Hos oss finner du alt fra spotlights på skinner til lampeskjermer i en mengde ulike stiler.


Lagt til i favoritter Legg til mine favoritter. Stikkontakter og lampe uttak. Hvor skal blå og brun ledning? Dersom takboksen er grunnere enn. Innfelt kontakt med hurtigkobling og krok for . Lampeuttak for takmontering i Elko Plus design.


Produktet har krokfeste for belasting opptil kg, og passer i alle Elko . Ville nok ikke ha installert dimmer på en bryter som styrer kontakt som. Har du koblet til en lampe selv, og så tilkaller elektriker, vet ikke elektrikeren hva du har gjort, og du vil mest sannsynlig sitte der med lampen. Benyttes der takboksen er grunnere enn 40mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg