fredag 29. juni 2018

Motor til båt

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Huskeliste for montering av utenbordsmotor på båt. Se våre båter og motorer på finn.


Simrad evofor motorer ( VesselView Link inkludert), Baug ankervinsj, Elektrisk trimplan, Landstrøm, Baugpropell, . Nettopp derfor kunne man mistenke at konklusjonen var gitt på forhånd. For selvsagt må OMC foretrekke å selge to 1HP motorer pr.

Helt siden begynnelsen har Båt og Motor AS vært en forhandler av kjøretøy. Båter , båtmotorer og snøscootere ligger i blodet vårt. Send inn bestillingsskjema å få tilbud fra Holmen Brygge Motor AS Vår butikk har et godt utvalg av det du trenger til motor og båt. Vi kommer også til å variere . Hos Moss Båt og Motor finner du en rekke båttyper.


Alt fra nybegynner nivå til de litt mer båtvante, uansett finner vi båten som passer for deg! Vi selger båter og motorer. Hos oss kan du få en komplett pakke.

Vi utfører service til fast pris eller pr time alt etter ønske. Vi har i vår servicepakke et punkt hvor . Me utfører i tillegg til sal av båtar og båtutstyr også service på dei fleste utanbordsmotorar. Våre opningstider er alle kvardagar frå kl. En Yamaha Electric Drive er lett og den desidert mest miljøvennlige motoren til småbåter.


De viser at du ikke trenger en tung motor fastmontert på båten. Vi er autoriserte forhandler for Yamaha . Hos Bildøy Båt og Motor finner du det meste som trengs til vedlikehold av . De hadde med seg mange års erfaring fra drift av tidligere . Her er guiden til hvordan disse båtene skal overleve vinteren. Kjør motoren i ferskvann til den er blitt god og varm, gjerne en halvtimes tid.


Vi tilbyr reparasjon, service og salg av båtmotorer og båter i Stavanger og Sandnes regionen. En avansert og harmonisk V8-kraftpakke for større båter. Denne rene og stillegående motoren er.


Den lette Fer en allsidig motor perfekt. Mange vil si at det viktigste på en båt er en pålitelig og driftssikker motor. For å få et godt og bekymringsløst båtliv, er det av avgjørende betydning at motoren er . Jeg ønsker å konvertere min displacement båt på fot til elektrisk.

Vanlig diesel motor i denne båten er til hk, men du oppnår av . Miljøvennlig og nesten lydløs framdrift av båten , perfekt ved f. Motoren kan svinges 180°, passer derfor også for montering i forstavn. Kristiansand Båt og Motor AS tilbyr Volvo Penta motorer , Mercury utenbordmotorer og annet båtutstyr. I tillegg fører vi reservedeler til Volvo Penta marine og . Det meste kan du faktisk gjøre selv, så sant du har en eldre motor uten elektronikk. Sjekk brakett og styrekabel På braketten som forbinder motoren med båten.


Har du en produsentmerket båt ? For å aktivere tjenesten og få tilsendt bekreftelse på merkingen, er det nødvendig å registrere eierinformasjon på båt og motor. Kontaktinformasjon for Båt og Motor AS Rypefjor telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg