onsdag 11. juli 2018

Kompresjonstester

Tilkoblingsgjenger: og mm. Leveres i eske av slagfast og oljebestandig plast. Bruksanvisninger og dokumenter. Mx 2 mx og Mx 5. Kompresjonstester bensin.

Denne filmen hviser korleis vi kan utføre ein kompresjonstest : Video Player. For å sjekke tilstanden på motoren din, kan du ikke gjøre det uten denne komprimeringstesteren. Noen som har noe erfaring med kompresjonstester fra biltema?


Er også litt usikker på hvilken jeg skal bruke, finner to på biltema, en til . Grei å bruke når man skal. Fungerer det med den typen med gummikrave som man presser mot med håndkraft eller må man ha en som passer i hullet og som skrues fast . Diesel kompresjonstester sett for både.

Jeg vil gerne lave en komrpresionstest af min TMD30. Tror i denne her virker til VP motor? Eller er der nogen som ved hvor man . Har omsider fått lånt meg en kompresjonstester , men sortimentet av tilkoplinger er noe begrenset.


Det virker som om jeg har to valg: 1. Noe som kanskje kunne hjelpe mange var å skaffe seg en kompresjonstester til ca. Man skrur ganske enkelt en plugg inn i . Lagerbeholdning: Veiledende pris: 80inkl. Det første på listen er å foreta en kompresjonstest.


Må jeg da kutte bensintilførselen eller ta av forgasseren når jeg skal gjøre dette? Kjøp hos Eurodel kun 306. Få din bestilling raskt levert med PostNord eller Posten. Bare Kr eller Kr 129.


Slangene har gjenger som passer til B, C og D plugg gjenger. Er det noen som har kompresjonstester til diesel? Det koster voldsomt med penger, t.

Hvor kjøpe en sånn test? Viseren stanser ved oppmålt verdi og nullstilles med returventil. Rett målekon av gummi og bøyelig slange for.


Piscus samler, koder og distribuerer hyperrelevante anbud til nettverkets medlemmer. XL deler bensinmotor kompresjonstester sett at vidaXL ▻ Gratis frakt ▻ Stort utvalg ▻ Bestill i dag. Viser ny kompresjonstester for papir på Interpack. Instrumentet gjør det mulig å forutse kompresjonsstyrken i en pappeske på et tidlig stadium.


Motoren går bare på tre sylindre og dieselekkasje er det ikke. Tok en kompresjonstest på alle sylindre i dag. En kompresjonstest på en dieselmotor taes som regel ved å demontere dysene og sette oppi en plugg som er lik en dyse i gjenger og sete. Features 300psi gauge with large rubber bumper.


Includes extension for deep seated plugs and flexible extension hose. Suitable for petrol engines with 1 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg