fredag 24. august 2018

Utleie av trafo

Kontakt oss i dag for å signere en leieavtale! Vi tilbyr utleie av trafoer til kraner, heiser og annet materell med annet spenningsnivå enn hva som er tilgjengelig. Våre trafoer for utleie er fra 230V til 400V og . En transformator veksler spenning fra 2til 4Volt eller omvendt. I Norge blir det stadig vanligere med anlegg på 4Volt, men mange .

Brukes for å transformere spenning opp eller ne kan også brukes som skilletransformator. Utleie av transformatorer med flere koblingspunkt opp til kV. Du kan leie en transformator til alt fra småskalaprosjekter til et stort anlegg.


Produsent: Velg produsent. Trenger ditt utstyr annen spenning enn du har tilgjengelig, kan du leie generator sammen med trafo , eller bare transformator av oss om du har rett . Epoxy innstøpte trafoer. Vår utleiepark består av over trafoer.

Trafo Kunsthall er en regional visningsarena for samtidskunst av høy. Viser det ene resultatet. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav. Vi har flere ulike størrelser på våre trafoer for utleie , kontakt oss for mer informasjon. EKSPERT MASKINUTLEIE AS.


Bygget på WordPress av Smart Media AS . Trafoen finansieres over husleien samt inntektene fra utleie. En egen trafogruppe har ansvar for. PRISER FOR LEIE AV TRAFO. Skrevet av Administrator.


Trafosentral – Auto 400v – 230v – 400v. Ved helgeleie fra fredag. Bomavgift kommer i tillegg på leie. Nødlyslamper 48v - Benyttes med 48v trafo.


Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i Vestfold Trafo Energi AS.

Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Se hvem du kjenner i Vestfold Trafo Energi AS, dra. Hos Telemark Teknologipark kan du leie næringsbygg, industrihall,. Trafoen drives av en gruppe beboere som har ansvaret for løpende drift og utleie.


Transformasjon av en trafo. Hver husstand har en kodet . Vi har mer enn års erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen. Vi er godkjent leverandør i: StartBANK. Kom i kontakt med Lanne Trafo AS, Strøm Og HVAC i Rogaland Norge.


Finn Lanne Trafo AS sine anmeldelser og mye mer. Har vært benyttet i utleie via UCO. Maskinen må være betalt og hentet innen Torsdag. NYDANS, Rolf Wickstrøms vei 1 Nydalen: utleie (at)nydansoslo.


OSLO TEATERSENTER, ( Trafo ), Kampen: post(at)osloteatersenter. Magne Furuholmen skal leie andre etasje i Galleri Trafo i tre år. Formann-skapet avgjør tirsdag om Stiftelsen Galleri Trafo får millioner . Samt at denne vognen egner seg ypperlig til alle slags. Vi har utført svært mange oppdag med den til nå, . Under varemerket Cramo drives det utleie av maskiner. Hvor stor trafo trengs det, og hvor mange ampere vil den trekke på 400V siden?


Vi har også utleie av spesial verktøy for el-entreprenører les mer under Verktøy Dette er. Vi har et bredt utvalg av strømsentraler, lysmaster, transformator etc. Laget holdt de første årene til i en brakke ved Hasle trafo.


Det rommer i dag en bane . Tøyen Trafo , Hovinveien Tirsdag 5. Oslo kommune leier ut atelierer med subsidiert leie for å legge til rette for at billedkunstnere,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg