fredag 20. februar 2015

Pæreholder e14

Ferdigmontert pæresokkel med ledning. Med skjermring og ledningsoppheng. Pæresokkel, ujordet E14. Ujordet pæresokkel med to skjermringer. Alt ifra stikkontakter og ledninger til batterier og trafoer.


Med flatt støpsel og pæreholder. Hva kan du gjøre selv på det elektriske anlegget? Glatt bronse lampeholder E14. Nippel til pæreholder 10x20mm.


Xinrong Electric tilbyr et stort utvalg av tilpasset eligtht pæreholder for dine apparater. Ved å bruke høykvalitets råvarer sammen med fint håndverk, må dette. Vi har et stort utvalg stoffledninger til lamper i mange farger. Finner du en som passer til deg?


Stilren takpendel fra Markslöjd. Leveres med meter kabel. Teknisk info: Høyde, cm. E14-pæreholder med m PL-ledning og eurostøpsel. Jordet støpsel for ledningsmontering.


Produsert i formstøpt metall er dette en pæreholder av høy kvalitet. Dette må klippes av - for. Vi har også et utvalg innen varegruppen brukt og antikk. Det vil stadig bli lagt ut nye produkter i denne gruppen. Bordlampe fra Marksløjd.


Fot i glass og metall og rosa tekstilskjerm. Denne teksten er maskinen oversatt. Du har bare ingen erstatning pære eller er det ønskede lys ikke lyser med foretrukket base?


Du kan gjøre din eksisterende . HHID pæreholder for Mazda 3. Med separate treliknende armer i pulverlakkert metall. Hvit tekstilledning med vaier. Epære er betegnelsen på en mindre pære med liten skrusokkel. Trenger du en Epære har vi et stort utvalg! Vegglampe i nøytral stil og med pæreholder i metall som tillater små som store skjermer.


Sokkeladapter - Etil E- Bruk Epære i en lampe med Efatning - enkelt og greit! Andre modeller i denne serien: Ja . Oppheng til julestjerne med Epæreholder. Lampeskjermen selges separat. BA15s vannbeskyttet pæreholder , 1stk.


Liten pæreholder ( E). Maks 40W pære eller tilsvarende styrke i halogen, lavenergi eller LED. Bredde (cm) Høyde (cm) Dybde (cm) . Enkel pendel for dekorative lyspærer eller globepærer.


Takkopp i metall og meter stofftrukket ledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg