onsdag 18. februar 2015

Pæresokkel 12v

Lampeholder med brakett og koblingsplint for GU5. Nettbutikk med lamper til alle bruksområder! Vi har alt fra bordlamper til lyktestolper. Her finner du våre lyspærer for volt. BA15S led lys diode pærer 12v.


BAsokkel med Kraftige . Ba15s Pæreholder vinklet. Med skjermring og ledningsoppheng. Volt Led pærerDette er pærer med et svært lavt forbruk. Pærene med kuppel egner seg særlig der du har behov for at lyset står mye på, men ikke trenger sterk. LED instrumentpanelpærer 12v.


Sitter i sokkel som stikkes inn og vris på plass bak på instrumentpaneler, i midtkonsoller, vameapparater og lignende. Halogenspot med GUsokkel Foto: Produsenten Vis mer. Det selges normalt ikke pærer som bruker volt spenning som passer i sokler . LED spot med stift sokkel dim. Forventet levering: 1-uker.


Fås i flere forskellige sokler, modeller og lys-farver. Mangler: pæresokkel Bildeler. W5W Parklyspære 5W uten sokkel 2-pk. Vi selger ut diverse lyspærer, 12v og 24v. Normal pære, Esokkel.


Sokkel PK 22s Master Life lengre levetid enn andre 24V- lyspærer på. Philips ombygningssett fra halogen til LED pærer. Lagerstatus: Ikke på lager - leveringstid ukjent (Kontakt oss for eksakt leveringsdato). Gator Grip universal pipenøkkel med skralle. H- sokkel er opprinnelig bare for halogenpærer, men vi har også et stort . Pære 1-pol bajonett, 12V , W. For å kunne bruke en vanlig 220v lampe i et 12v anlegg, så er det vel bare å skifte til 12v.


BA Spotlight LED pære 4W. GULøs sokkel med ledning for ombygging 12V til 230V. Bli den første som vurderer dette produktet. Viser alle resultater. Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris:.


Reservepære til adventsstake. Farge: Maks watt: Sokkel : Materiale: Merke: Energi: Klar. Noby sokkel 12V med rele - auto-reset. Denne miniatyrpæren leveres med sokkel og ledning.


Dersom du ønsker å benytte profesjonelle ECO detektorer på kombialarmanlegg som krever releutganger kan disse . Pæren kan brukes i alle applikasjoner med normal driftstemperatur. Ledningene er ikke terminert. Produkter i kategorien 12V Lyspærer. W LED lys med Esokkel og rund liten kuppel.


V LED filament pære 2W E27. Spottene på volt er problemområdet Når det gjelder LED for lavere spenning for forbrukere, er det i all hovedsak snakk om volt. Hvis du leter etter LED pærer med Esokkel er det her på denne siden du vil finne det. Her er det en bred variasjon i flere typer pærer til flere forskjellige formål . Tenker å legga 12V på all belysning sidan eg då kan gjera alt.


Vert truleg også lys med Esokkel 12V Led i pendel i stover og kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg