tirsdag 9. juni 2015

Kjøleboks test 2017

NAF tester kjølebokser til bilen. Den billigste Carwise var den beste. Den beste kjøleboksen i NAFs test er også den med den rimeligste prislappen. Vi har testet fem ulike modeller, og Carwise ble vinneren. Den promoveres som en kjøleboks for det 21.


Billig er best: NAF sin test av kjølebokser. Testvinner i stor NAF- test. Positivt fra tester og kommentarer på Carwise kjøleboks. Smart luke i lokket gir rask og enkel . CARWISE 24L KJØLEBOKS – TESTVINNER ! Perfekt kjøleboks for langtur!


Finner lite tester , anmeldelser og erfaringer så litt skeptisk, og står mellom. Flere resultater fra elbilforum. Kjøleboks til 6-seter 16. Test kjølebokserHva skal du velge?


Båtmagasinet har testet ni modeller og målt strømforbruk, . Temperaturen i et kjøleskap bør være grader eller kaldere, men så kaldt klarer du ikke å få det i en vanlig kjølebag. Noen av bagene vi testet. Har ikke så mange andre forslag, men har hatt Biltemas kjøleboks. NAF i fjor så det er ikke noe dårlig kjøp hvis man er i . Med en kjøleboks i bilen kan du alltid frakte med deg kjølevarer og kald drikke uten at det blir ødelagt av varmen. BilXtra har flere forskjellige typer kjølebokser ,. Sjekk priser på kjøleboks test.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp kjøleboks test billig i nettbutikkene. I testsøket kan du søke på fire forskjelige måter:.


En kjøleboks som holder mat og drikke kal kan være din beste venn på varme . BILLIG OG BRA: NAF har testet fem kjølebokser du kan ha med i bilen. Vinneren var både billigst og best. Bladet Motor har testet fem kjølebokser og MobiCool Tfra Chlaes Ohlsson ble best i test.


Testmerke , Europeisk gassgodkjenning iht. Etter at Fenix Facility Management skaffet Swedols nye, stillegående kjøleboks har han og kollegaene brukt den både til å kjøle og varme mat og drikke, . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Effektiv kjølebag som er kåret til best i test ! Kayobas praktiske kjølebag holder mat og drikke avkjølt på en veldig effektiv måte, noe Wiseguide blant annet har gitt . På biler med klimaanlegg her du kjøleboks i hanskerommet. Bilen har dessuten godt med smårom til . Båt test D- Båt Magasinet Boat Test Video D57.


V kjøleboks sikrer at kald mat og drikke alltid er på plass selv på de lengste og varmeste dagene. Jeg ser Maritim kjører kampanje på denne kjøleboksen. Jeg testet fryseevnen og boksen kjølte ned til -uten problemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg