onsdag 23. september 2015

Strømtyv biltema

For hurtig og enkel innkopling midt på en kabel. Avisolerer og gir korrekt elektrisk forbindelse i en operasjon. Oversikt over Biltemas. Til hurtig og let tilkobling midt på et kabel.


Den fjerner isoleringen og giver en korrekt elektrisk forbindelse på en gang. Fortegnelse over Biltemas kabelsko . VW Golf - sigarettenner alltid på 30. Lader ikke eller tappes av ukjent årsak - Bilpleie, dekk og. Skjøteklemme kaller Clas Ohlson og Biltema det.


Bilbatteri som tåler å bli helt utladet? Så var det ingen strømtyv alikevel, bare et Biltema -batteri. Fikk bare tilgodelapp på Biltema , så ikveld kom jeg hjem med.


Koble ekstralys innlegg 28. Båtforumet - baatplassen. På Biltema får du nå kjøpt en liten måler , ca kr 1som er laget slik i enden slik at den kan stikkes rett i stikket etter sikringen , den har digital . Feilsøking av flatt batteri innlegg 12. Hvordan unngå 12V strøm lekkasje innlegg 10. Batterier lades men holder ikke lading?


Flere resultater fra baatplassen. Noen som har en grei forklaring på hvordan jeg kan bruke en strømtyv til å hente styrestrøm? Skal på biltema og kjøpe strømtyv nå. Brukte slik strømtyv fra Biltema som en stikker ned i en sikringssokkel for å hente styrestrømmen der sikring til fjernlyset er. Jeg har bare brukt en strømstjeler ( biltemas skjøtekontakt) for å hente.


Spenningen på batteriet skal jo være ca 1eller nærmer volt når . Byttet batteri, til et Biltema -batteri på Ah. Si hva man vil om Biltema ,. Har du en strømtyv som knabber strøm over natten vil det nok stå . De moderne bilene har mengder med strømtyver , noe det er tatt høyde for. Men skal jo holde lengere enn det, selv om det er Biltema. Kjøp en syrevektmåler (koster ca 25kr på biltema hvis ikke jeg husker feil) og se om.


Dette var riktig nok en strøm tyv som kom og gikk. Er nå biltema batterier. Biltema batteri, har du topp ladet de før du tok de i bruk? Så mellom komponenten du misstenker som strømtyv , se for deg at du. Biltema har også en billig variant,,som funker helt OK til hjemme bruk.


Jeg købte nogle samlemuffer i Biltema , men dem kunne jeg ikke få til at fungere pålideligt. Vi kjøpte ett hos Biltema og betalte kr 44- for det. Utstyrt med tangampéremeter har vi jaktet på strømtyvene om bord i båten.


De åpenbare ” tyvene” er det lett . Resultatet er så langt meget . Andre forumemner med Strømtyv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg