torsdag 10. september 2015

Vektorisert fil

Når du kommer i kontakt med oss, eller andre byråer, blir du gjerne spurt om å sende inn en vektorisert logo- fil for å få produsert saker og ting. Men de filene som er vektorisert da? Jeg har forsøkt å forstørre den opp til 8, og alle kanter, skygger og effekter er like skarpe . Hvordan lage egen vektorisert logo? Vektorisert logo i photoshop 16.


Forum - Konvertere til vektorgrafikk!

Jeg har en logo i jpg-format, men jeg vil ha den vektorisert slik at den kan forstørres uten at den blir. Bruk dette verktøyet for å lære å vektorisere et bilde! Slik vektoriserer du et bilde i Photoshop. Klikk “ File ” à “Export” à “Paths to Illustrator.


Når man spør klienten om en kopi av nåværende logo, skjer det ofte at man blir tilbudt filen i et filmformat som er uegnet eller lite ønskelig for prosjektet eller . Logo i vektorisert format (eps- eller ai-format) er den beste filtypen for logoer. For noen trykkoppdrag vil nødløsningen med bildefil uansett ikke være god nok, og det vil alltid være bedre med vektorisert fil , fordi denne er lettere for trykkeriet . LogoTrollet utfører vektorisering og omvandler pikselbasert design til vektorisert logo.

Vi kan også levere de fleste andre typer filer , så hvis du har en spesiell . PDF- filen åpnes enkelt i Adobe Illustrator vektor tegning søknad. EPS-formatet er vektorisert grafikk som brukes mest til logoer og annen. PNG- fil er pixellert grafikk og spesielt mye brukt som filformat for logoer og grafikk på . PostScript-skriver, lagres i en PDF- fil eller importeres til et vektorbasert grafikkprogram.


Komplette filer : Vi foretrekker ukomprimert PDF-format på ferdige filer. Eventuelt kan JPG-format benyttes. Hvis du skal lage EPS- eller PDF- filer , husk å inkludere alle fontene. Bruker du et program som har muligheten til å vektorisere (f.eks.


Adobe Illustrator), er det . Du får en ai fil , men logoen er likefult ikke vektor. Hei, Har funnet et bilde (t-skjorte motiv) på nett, grei oppløsning men ikke høyoppløselig. Jeg trenger denne i HQ, må vel kanksje være AI fil. Fant i Photoshop, under File Eksport funksjonen Path to Illustrator.


Transfertrykk kan produseres i et større opplag og legges på lager for omgående påføring. Minimums bestilling: 15stk. Av og til har man behov for en logo eller annet vektorisert element, og den eneste versjonen du. Når man skal sette logoen sin på profileringsprodukter er det viktig at vi får en vektorisert fil , dvs at logoen er bygd opp av streker istedenfor pixler.


Forkortelsene benyttes i filnavnene på nedlastbare filer.

Dette er et delvis komprimert format, samtidig som det ikke er vektorisert , men pikselert. Fargekodene i filen må være definert som CMYK eller. Logo må leveres som vektorisert eps, ai eller pdf fil , hvor alle kurver er. Originaler for trykking bør helst sendes i et vektorisert filformat som f. Tips: vektorisert logo- fil finnes også som regel hos din trykksak- eller . Har dere en logo dere ønsker å rentegne, ta kontakt med oss for pris . En vektorisert fil kan man forstørre i det uendelige uten at det blir dårligere kvalitet. Pet Favorite Food er din fôrfaghandel på nett.


Vi selger hunde- og kattefôr, og du kan bestille fast hjemleveranse. Et løpende fôrabonnement kan avsluttes når .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg