onsdag 14. februar 2018

Tilhengervinsj

Norges største forhandler av Nordkapp- og Grand båter , og Evinrude motorer. Leverandør av nye og brukte båter og motorer , båtutstyr og en stor aktør innen . Båtutstyrsbutikk med stort utvalg. Vårt verksted utfører alle typer reparasjoner, vedlikehold og service på båt og motor.


Mekanikerne ved Brygga båt har lang og allsidig erfaring, og sørger for den . Suzuki har over mange år opparbeidet seg en unik teknologi og erfaring som resulterer i motorer i særklasse.

Velg det beste for din båt ! Du kan blant annet få dekket skader på motoren , og få fabrikkny båt ved . Tilstandsrapport båt og motor. Sjekk av skader, utbedringer. Pris etter avtale og omfang.


Verkstedet vårt utfører service, reperasjon, skifting av motorer og plastarbeid. Personene ombord i båten fikk ikke stoppet motoren , så det var det som ga røyk. Da den ble slept til kai var det for øvrig ikke noe særlig røyk å .

Me utfører i tillegg til sal av båtar og båtutstyr også service på dei fleste utanbordsmotorar. Våre opningstider er alle kvardagar frå kl. En Yamaha Electric Drive er lett og den desidert mest miljøvennlige motoren til småbåter. De viser at du ikke trenger en tung motor fastmontert på båten. Vi er autoriserte forhandler for Yamaha . De hadde med seg mange års erfaring fra drift av tidligere . Her er guiden til hvordan disse båtene skal overleve vinteren.


Kjør motoren i ferskvann til den er blitt god og varm, gjerne en halvtimes tid. Vi tilbyr reparasjon, service og salg av båtmotorer og båter i Stavanger og Sandnes regionen. En avansert og harmonisk V8-kraftpakke for større båter.


Denne rene og stillegående motoren er. Den lette Fer en allsidig motor perfekt. Mange vil si at det viktigste på en båt er en pålitelig og driftssikker motor. For å få et godt og bekymringsløst båtliv, er det av avgjørende betydning at motoren er . Jeg ønsker å konvertere min displacement båt på fot til elektrisk.


Vanlig diesel motor i denne båten er til hk, men du oppnår av . Miljøvennlig og nesten lydløs framdrift av båten , perfekt ved f. Motoren kan svinges 180°, passer derfor også for montering i forstavn.

I tillegg fører vi reservedeler til Volvo Penta marine og . Det meste kan du faktisk gjøre selv, så sant du har en eldre motor uten elektronikk. Har du en produsentmerket båt ? For å aktivere tjenesten og få tilsendt bekreftelse på merkingen, er det nødvendig å registrere eierinformasjon på båt og motor. I motsetning til en del forsikringer vi er pålagt å ha, er ikke båtforsikring en av disse. VELKOMMEN TIL TROSBY BÅT OG MOTOR. Vi er desverre ikke og treffe på Båtmessen i . Båt med motor forsikring.


Moderne båter blir stadig mer avanserte, men fortsatt er det mye du kan. Etter over år i båtbransjen, vet vi hva vi snakker om. Vi har dyktige fagfolk på alle områder.


NJFF Østfold ba på sist landsmøte om at NJFF skulle jobbe for at motorferdselloven endres, slik at el- motor på båt blir tillatt på innsjøer som er . På sjøen kan du bruke både robåt, seilbåt og motorbåt. Bruk av båt uten motor i ferskvann er en allemannsrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg