tirsdag 27. mars 2018

Gulvkanal til kabler

Skal du føre et kabel langs gulvet, så er en gulvkanal løsningen. Fører du kablet via en gulvkanal , så slipper du . Lavtbyggende gulvkanal i aluminium. Passer utmerket til framføring av kabler til kontorpulter og møtebord i miljøer . Få et overblik over dine kabler med denne smarte gulvkanal.

Gulvkanal med fire føringer. Velkommen til vår nettbutikk med et rikholdig utvalg av kabler. Unngå kabler og ledninger på skrivebordet - t. Sikker beskyttelse ved store belastninger.


Kabler ligger lett tilgjengelig. Maks antall kabler ( Ø 11mm, full ):, 4 . Smart buet gulvkanal fra Hager i kunststof.

Findes i farverne lysegrå eller grå. Til de små ledninger og kabler I istallationen kan denne kanal med fordel benyttes. Offitec gulvkanal Vinge – med flip-up lokk – GENIALT ENKELT! Elegant aluminiumskanal for å skjule kabler langs gulvet.


Flip-up lokk gjør det enkelt å bytte ut . Maxetas MCRgulvposter kan ha tilførsel fra MCG gulvkanal ved hjelp av . Ergospace gulvkanal Snap alu. Vi tar forbehold om trykkfeil, varierende vareutvalg og utsolgte varer. Kategorier: Datakabling . Gir en støv og vanntett gjennomføring for kabler og rør.


Hager gulvkanal 18X1mm alu, meter lengde. Uanset hvor du har brug for strøm, kan du finde den forlængerledning eller det kabel, der passer på længden hos BAUHAUS. Vi har også kabeltromler, . Denne fleksible kabelkanal er en simpel og nem måde at skjule kabler på.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Er du træt af dine kabler og ledninger til din bærbar, falder ned på gulvet når du tager den med dig så er Cablecaddy løsningen. En lille smart organiser til dit . For problemfri trekking av kabler i tomme eller opptatte kabelrør eller kabelkanaler. Enkel måte å gjemme unødvendige kabler.


Send mig venligst en e-mail med leveringstid. Hule eller fleksible ledningslister er ideelle for å skjule kabler og monteres på en. Kondator - Endeprop til kabelkanal - grå til gulvkanal.


Kabelkanal i gummi med en halvmåneformet profil med plads til tre kabler. EL-Grossisten for kun 17kr. Skjuler og organiserer kabler. Velegnet for å skjule kabler fra vegg til.


Perfekt for føring av kabler fra gulv og opp vegger eller møbler. Med vores OKB-kanalsystem kan du sørge for nærmest usynlig strøm- og dataforsyning i rummene. Køb el-artikler online hos Harald Nyborg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg