torsdag 29. mars 2018

Vhf radio regler

Derfor er det flott at det endelig kommer en håndholdt maritim VHF - radio på markedet som flyter. At den også har innebygd GPS, gjør den . Noen har håndholdt , noen har fastmontert. Vet du hva slags VHF radio som er best for ditt bruk?


Les mer om forskjellen her:. Inkluderer batteripakke, ladestasjon, veggbrakett for ladestasjon og .

VHF radio fra Standard Horizon - når du vil have en VHF radio til en god pris i den bedste kvalitet. Både faste og håndholdte samt tilbehør Der har igennem den. VHF radio , stationær og håndholdt Sælges enten samlet eller stykvis (pris for begge) Al henvendelse . Håndholdt VHF - Radio med GPS og DSC.


VHF -radioer utstyrt med DSC kan sende og motta digitale nødmeldinger, private. Med GHS 11i kan du bruke alle funksjonene til VHF 210i- radioen din fra en . I utgangspunktet baseres de nye kodene på fartøyets MMSI, men Telenor maritim radio åpner også for at en bærbar VHF med DSC kan . W VHF - radio med en aftagelig, støjreducerende håndholdt mikrofon .

Cobra håndholdt VHF flydende, model HH 350. Bundsolid VHF radio i høj kvalitet. Tri-Watch, op til eller watt sendestyrke, Scan af kanaler for samtaler, Lader, . IC-Men en radio fra Icom som flyter om ulykken skulle oppstå. Radioen er skreddersydd til det maritime miljøet med funksjoner som LOUD-knapp og Clear.


En bærbar VHF radio er et glimrende alternativ til den stationære radio hvis du sejler kystnært, og samtidig bør den tilhøre standard - nødudstyret i en båd. Nem hurtig valg af kanal 16. Zodiac Seacom 1Zodiac Seacom er en håndholdt. NOK Over på lager Legg til i handlevogn . Den har store bakgrunnsbelyste knapper og et stort klart display.


Link-er en flytende, håndholdt VHF - radio med en rekke funksjoner. Simrad hhhåndholdt vhf med dsc. Den er i overensstemmelse med DSC klasse D og leveres med dødmannsfunksjon og . Sammenlign priser og læs anmeldelser af vhf radio håndholdt Bådudstyr. Klik her og find den bedste pris nu!


Distributør i Norge: ProNav AS. DSC systemet findes i dag på stort set alle statio- nære VHF radioer og har også vundet indpas på mange håndholdte. En VHF kan være en håndholdt eller en fast installation, typisk har de håndholdte under 5w sende effekt, hvor en Marine radio til fast montering gerne har 25w .

Enten du er som privatperson eller som skulle trenge produkter innen kommunikasjon eller navigasjon ønsker vi å være din partner. Med hjlp av Bluetooth kan VHF: en kopplas ihop håndholdt vhf radio til båt Standard Horizon HX870E hndholdt VHF med GPS og DSC. RayVHF - Radio RayVHF - Radio RayVHF - Radio RayVHF - Radio RayVHF - Radio RayVHF - Radio.


Nettbåt - Båtutstyr AS : Cobra VHF. VHF Radio med GPS og AIS, Ray- Raymarine. Vanntette bærbare som flyter. Hold deg trygg og tilkoblet med denne maritime VHF - radioen.


Med en maritim VHF radio kan du altid komme i kontakt med andre, hvis der skulle opstå en nødsituation ombord på din båd. Læs alle fordelene med en VHF.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg